OMG ! ikmal kiss aku tadi :)

haha , x sangke nye kan , firts time pulak aku kiss die and die kiss aku , haha . HAPPY GILE ! hari nie kott . hari nie , aku x bole lupe kan mcm 2 jea , sbb aku tak akan tak ingat 15.9.2011 firts time die kiss aku :)
OMG !! aku syg die GILE-2 kott :)
aku x nak tinggal kan die :) hahaha , okeyy , now aku nk die jea dalam hidup aku :)
korang nk tngokk gmbar yg aku amek ngan die x ?? mesti korang nk kan , okeyy , nie aku kasi kat korang :)






mase nie , sume kat taman aman :)
lepak dengan KAYA , NANI , PYKA , AMALYNA AND IKMAL :)
lawa tak ?? haha , mesti laa kan , klau x lawa pon aku tak kesah laa ngokk :)