kau dah banyak berubah :'(

hmm , aku tak tau laa kenape dngan kau ? aku call kau jea kau tengking-2 aku . aduh !!! klau ade masalah ckp laa . nie tak tengking-2 aku pulak . agak-2 laa . aku nie makwe kau . kau layan aku elok-2 laa . layan aku mcm GF kau , bukan layan aku mcm aku nie BINATANG ! aduhh ! hormat laa weyh , hormat . kau fikir kau tengking-2 aku tu aku suke ? ehh , memang tak laa . dah laa time aku call kau baru ckp 'b tngah buat ape ?' then kau teros nak tengking-2 aku . hmm , aku rase mcm ade yang tak kene laa kat aku nie . entah setan mane laa masuk kat badan kau kan . kau tengking-2 aku bukan sekali tau tak , setiap kali aku call kau , kau tengking-2 aku . ape tak kene dngan kau pon aku tak tau laa . eisshh ! pelek aku di buat nye . kau dah ade pompan laen kan ? kau ckp jea laa kat aku , aku dah tak kesah sekarang . hmm . dah laa , aku dah tak larat nak layan karenah kau lagi laa . kau dngar okeyy . pompan mane tak sakit hati BF sendiri tengking-2 time call . aduhh ! kau memang tak pandai jage hati aku . aku tau tu . hmm :'(