First Dayy Sekolah !

Hohoww ! Sumpah aku malas gila nak sekolah time first day . Macam biasalah memang bosan gila kan ? yolahh , aku memang belum sedia lagi nak sekolah . Hmm , redha jelahh ! Yang tak boleh belahh tu , tiba tiba pulak bocor Sumpah menyirap gila ohh . macam nak pitam aku di buat nya tau . Erhh ! Menganjing pulak nak datang banyak banyak . Hisyhh ! But yang buat aku sikit je gembira sebab guru kelas aku awesome gila ohh :) act , aku tengah ade banyak kerje rumah but aku saja je ignore semua tu . hee :D menyakai tak aku ? Okeyy lahh . bye :)