putus :) ( hidup kesepian )

hmm , okeyy kali nie memang serius sangat kiteorang putus . okeyy , firts sekali die tibe-2 ungkit-ungkit pasal aku yang lame . time aku hang dngan member aku , time aku layan laki laen , pastu banyak lagi lahh . die memang saje jea nak cari masalah aku and die terus nak break . haha . die ingat dngan care die , aku suke . ehh , tak lahh kan aku nak suke . hmm , lepas jea die ckp die ckp macam tuhh kat aku . aku terus ckp kau bole hidup tanpe aku , then die ckp die bolehh hidup tanpe aku . soo , tak lame tuhh die ckp die nak tido and die tak nak aku KACAU hidup die lagi . okey , aku teros tak mesej die lagi . then aku pon tido . esok hari nye , aku bangun teros online and tukar DP aku and aku teros tukar reation aku ke single . tak lame tu die online . but aku buat bodoh , malas nak layan , biarlahh . hmm , then tak lame tuhh die text aku , die ckp aku ni ade laki laen and die ckp laki tu HAZMAN . adoii . tahu pon sakit hati kan . padan muke kau . haha . kau tak tau , aku sakit hati dngan kau . and sekarang kau pulak tibe-2 kau layan kawan aku . ohh no . haha . aku tak kesah :) goo hell okeyy :) haha . okeyy , aku tak larat nak layan karenah die time aku dngan die cpl . ehh , memang tak lahh aku nak terime die balik . harapan . okeyy lah malas nak buat karangan panjang sangat . hidupa aku happy tanpe kau lahh :D